2 spsk olivenolie
1 løg
1 stor tsk frisk, revet ingefær
4 gulerødder
2 stængler bladselleri
1 l. grøntsagsbouillon
2 dl røde linser
2 laurbærblade
Salt & peber
Saft af ½ citron
Desuden:
Brød, creme fraiche og saltede græskarkerner
Instruktioner:
Hak gulerødder, løg og bladselleri groft (det hele skal blendes til sidst, så det behøver ikke være pænt eller ensartet).
Varm olien i en stor gryde og kom det hakkede løg i og steg ved middel varme i et par min. Kom ingefær, gulerødder og blegselleri ved og steg videre et par min. Hæld bouillon over og bring i kog. Skru ned til suppen simrer og kom røde linser og laurbærblade i. Læg låg på og lad simre 35-40 min eller til gulerødderne er helt møre.
Tag laurbærbladene op og tag suppen af varmen. Lad den afkøle en anelse et par min. inden den blendes helt glat med en stavblender eller i en blender.
Varm suppen op igen efter den er blendet. Smag til med citronsaft, salt og peber og server meget varm med brød, creme fraiche og saltede græskarkerner.
Jeg er dybt taknemmelig for den vejledning og støtte, jeg modtog i et af de sværeste øjeblikke i mit liv. Da jeg følte mig håbløs efter at have mistet min partner, blev jeg vist en vej til forsoning og helbredelse af Dr. Agba. I dag er mit forhold stærkere, fyldt med fornyet kærlighed, tillid og lykke. Jeg vil for evigt være taknemmelig for den visdom og hjælp, der gav mig den person, jeg elsker, tilbage. Kontakt denne spiritualist via e-mail på: ( peacefulhome1960@zohomail.com ) eller WhatsApp på: ( +2348104102662 )
SvarSlet