Så fremover jeg vil virkelig prøve at tage billeder på manuel mode frem for på automode som hidtil - så se evt. frem til madbilleder af svingende kvalitet til jeg er blevet lidt mere fortrolig med ISO, blænde og lukkertid og alt det jeg endnu ikke engang ved, at jeg ikke ved om at tage billeder med mit superheltekamera.
Ud over det faglige indhold i workshoppen var der den lækreste forplejning med lune, hjemmebagte surdejsboller, ost, frugt, kaffe, saft og hvad ved jeg til morgenmad. Og til frokost stod den så på den lækreste, mættende salat med masser af grønne, sunde herligheder og et godt glas rosé.
Frokostsalaten har jeg prøvet at gøre efter - dog med enkelte ændringer - i opskriften herunder, som en slags hyldest til en dejlig og lærerig dag.Sif holder løbende workshops - se mere på hendes smukke hjemmeside her. (Og jeg er ikke blevet betalt for de rosende ord - de er ganske frivillige:-)).
Frokostsalat a la Sif (2 pers)
3-4 håndfulde blandet grøn salat
1 perfekt moden avocado
½ agurk
½ pakke halloumi
1 dl ærter (gerne friskbælgede, men optøede fra frost duer bestemt også)
12-15 lækre grønne oliven
2 dl kogt rød/hvid/blandet quinoa, afkølet
Dressing:
2 spsk god jomfru olivenolie
1 spsk eddike
1 tsk sød (eller stærk) sennep
Salt og peber
Drys:
Saltede græskarkerner
Hampefrø
Spiselige blomster, her skovsyre
Instruktioner
Kog quinoaen efter anvisningerne på pakken og lad den afkøle.
Skær halloumien i skiver og steg den på begge sider på en tør, varm pande til den har taget lidt farve og er sprød og lækker.
Fordel salaten i to skåle. Skær avocadoen og agurken i mindre stykker, og fordel dem samt de øvrige ingredienser over salaten.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Fordel over salaten eller server on the side. Drys til sidst med græskarkerner og hampefrø. Pynt evt. med lidt spiselige blomster.
Kommentarer
Send en kommentar