Smoothien er selvfølgelig inspireret af den klassiske amerikanske peanutbutter & jelly sandwich, men er endnu lækrere og (bilder jeg mig ind) lidt sundere i smoothie-udgaven
Smoothien er stærkt inspireret af frukostmilkshake'n på den svenske Made by Mary's fine, fine, fine blog, der både giver mig lyst til at flytte til Sverige og langt ud på landet.
Peanutbutter & jam smoothie (1 stor eller 2 små)
1½ dl blandede (evt. frosne) bær
1 tsk achaciehonning
½ frossen banan
1 stor spsk peanutbutter (smooth eller crunchy, hvad du foretrækker)
3 dl mandelmælk eller minimælk
1 spsk achaciehonning
Bærrene og achaciehonningen kommes i en lille gryde og koges under omrøring til bærrene er helt bløde og har afgivet masser af saft. Stilles på køl, mens resten laves.
Banan, peanutbutter, mælk og honning kommes i en blender og blendes glat - ca. 1 minut.
Hæld først bærrene i et højt glas og top af med peanutbutterblandingen. De to ting smager også dejligt og lyserødt, når de bliver blandet sammen, men ser ikke helt så fine ud, som når de er
Kommentarer
Send en kommentar