Hvis man har lavet roastbeef med hele gøjemøget den ene aften, så kan man godt have lyst til at slappe af med en hurtig og nem aftensmad dagen efter, og så er det her den perfekte opskrift, som kræver et absolut minimum af indsats og bare en smule roastbeef-rester. Det er super simpelt og super lækkert. Ihvertfald hvis man - som jeg - er mere end almindeligt glad for coleslaw. Den tilfører et knasende og saftigt indslag til denne simple burger. Coleslaw'en er lavet på kærnemælk og mayonaise frem for den mere traditionelle kombination af creme fraiche og mayo. Kærnemælken giver en dejlig syre til coleslaw'en, som jeg synes er lige i øjet. Ikke mindst sammen med kold roastbeef og bløde brioche burgerboller.
Roastbeef-burger med kærnemælks-coleslaw (4 stk)
4 brioche
burgerboller
12-16
stykker god roastbeef
Kærnemælks-coleslaw:
2 dl mayonaise
1 dl kærnemælk
2 tsk sukker
1 spsk eddike
Salt & peber
1 lille spidskål
3 store gulerødder
Instruktioner:
Varm
briochebollerne I ovnen efter instruktionerne på pakken.
Lad
roastbeef-stykkerne få stuetemperatur, mens du laver coleslaw’en.
Skræl og riv
gulerødderne groft. Snit spidskålen fint. Bland begge dele i en stor skål.
I en anden
skål blandes mayonaise, kærnemælk, eddike og sukker godt og smages til med salt
& peber. Hæld blandingen over kål- og gulerods-blandingen.
Del bollerne
og kom roastbeef og en generøs portion coleslaw på.
Kommentarer
Send en kommentar