Jow jow, danske retter kan såmænd også rime, så vi slutter retter, der rimer-serien af med gode gamle, danske dild sild.
Lige for at være last mover igen, så er det en ret, der kunne have været rigtig fin i påsken - men den smager såmænd dejligt året rundt - og dét kommer fra ikke ikke-rugbrøds-elsker (dvs. mig).
Hvis nogen derude støder på en ret, der rimer, så skriv endelig til mig i kommentarfeltet. Det er super hyggeligt at lave retter, der rimer, og jeg gør det gerne igen!
Velbekomme!
Tag sildene op af lagen, og lad dem dryppe af/tørre lidt på et stykke køkkenrulle (åbn køkkenvinduet lidt, så dine børn ikke dør af væmmelse over sildelugten). Dup også oversiden med et stykke køkkenrulle.
Bland creme fraiche, mayo, grofthakkede kapers, finthakket løg, eddike og sennep. Smag til med salt og peber. Hak det meste af dilden fint og bland godt i - brug resten som pynt.
Hvis sildene er store, skær dem da i mindre, mundrette bider, og rør dem godt ind i dild blandingen. Opbevar på køl (kan fint holde sig et par dage) eller server straks med godt rugbrød og hårdkogte æg.
Kommentarer
Send en kommentar