Krydret gulerodskage med karamel og en tovlig masse pyntHuurrrraaaaaa! 

Yngstebarnet Emilie er startet i børnehaveklasse i dag og er bare så glad og helt enormt skoleklar. Og dagen skulle selvfølgelig fejres med en kage. 

Opskriften på denne krydrede og svampede gulerodskage kommer fra "Spis bedre"s hjemmeside: http://www.spisbedre.dk/kage-og-dessert/lagkage/gulerodskage-med-creamcheesefrosting-og-saltet-karamelsauce

På hjemmesiden kan man også se en noget mere smagfuld og subtil dekoration af kagen. 

Jeg ved ikke lige, hvad der skete for mig, men det stak ligesom lidt af med mig. Først var der bare frosting på kagen med karamel over, men så havde jeg noget frosting til overs, så jeg tænkte, at jeg da lige kunne lave et par fine rosetter ovenpå kagen, men det blev simpelthen så skævt, at jeg var nødt til at dække hele kagetoppen med rosetter. Og så så det lidt kedeligt ud, så jeg farvede lidt af frostingen orange (for intet siger jo gulerodskage som orange frosting) og kom også lidt sukkerperler på. Og så har vi et bed fuld af orange blomsterkarse - og fordi de var orange, måtte de jo også på kagen, det siger sig selv. Og så cake-topperen med Emilies navn og klasse, som jeg havde siddet og lavet i går - den skulle heller ikke gå til spilde... I grunden utroligt, at kagen kan bære sin egen vægt (og det samme kunne man sige om mig her efter sommerferien).

Anyway, Emilie blev meget, meget glad for kagen, og den smagte dejligt, og det var jo det vigtigste. Og jeg vil forsøge at messe "Less is more" næste gang, jeg skal pynte (og spise) en kage.


Kommentarer

Populære indlæg