Fredagsdrinken: Vandmelon & jordbær slushie med tequila

Det har været nogle virkeligt intense uger, vi har haft os her i juni - med fødselsdage, sommerfester og sommerafslutninger i børnehave, skole og SFO. Faktisk er det ved at være lidt for meget for min introverte/små-autistiske personlighed med alle de aktiviteter og gøremål, der skal passes ud over alt det, man også skal nå at have afsluttet på arbejde, inden ferien (gudskelov) snart starter.

Så selvom man er på god gammeldags slankekur, som jeg jo er, kan man være nødsaget til at snige en lille fredags-drink ind over, og denne her er jo endda fuld af frugt, for goodness sake! Og så kan man ellers stå og nippe til den, mens man står i aften og ser Skt Hans-heksen blive brændt på bålet - og for mit vedkommende helt sikkert vil komme til at tænke på der i Game of Thrones, hvor (spoiler alert!) Stannis ofrer sin søde datter for at tilfredsstille the Lord of Light. Og så vil jeg også tænke på alle de rigtige kvinder, der blev brændt som hekse for ikke så forfærdeligt længe siden, for dem sender jeg en tanke hver gang det er Skt Hans, som jo ellers er sådan en fin og hyggelig midsommer tradition. For the night is dark and full of terrors, og det kræver da en drink, ikk´å? 

Man kan selvfølgelig lave denne slushie til sine børn også, bare uden tequila.

Rigtig god Skt Hans aften derude!


Vandmelon & jordbær slushie med tequila (1 stk)
100 g frosne vandmelons-tern
5-6 frosne jordbær
½ dl kold æblejuice
1 tsk flormelis
Juice fra 1 lime
1/4 dl tequila (eller lidt mere eller lidt mindre)
Evt. et par isterninger.

Alle ingredienser puttes i en blender og blendes godt igennem et par minutter til både vandmelon og jordbær er helt opløste. Er det svært for din blender at klare, kan du tilsætte lidt mere æblejuice. Bliver slushien så for flydende, kan et par isterninger tilsættes slushien, som så blendes igennem igen. Nyd straks!

Kommentarer

Populære indlæg