Jeg ved ikke engang, om det her er en rigtig opskrift, for egentlig består den bare af de fire ingredienser, der er nævnt i overskriften: Spaghetti, tun, pesto og valnødder.
Det er sådan en ret, jeg laver, når jeg ikke har tid nok eller er alt for træt til at lave en mere (tids)krævende ret . Den tager ikke længere tid at lave, end det tager at koge spaghettien, dvs. under et kvarter. Det er den slags ret, der helt sikkert var kommet med på "Den enarmede kok"-bloggen, hvis den nogensinde havde set dagens lys (se her: https://alverdensmad1.blogspot.dk/2017/08/hurtig-hverdags-dal-med-kardemomme-ris.html). Og endelig synes jeg, det er en af de der italiensk-inspirerede retter, der ved hjælp af få ingredienser bare ender med at smage rigtig godt med knasende valnødder og cremet tun-pesto. Prøv den en dag, hvor du bare ikke orker at lave mad.
Spaghetti med tun, pesto & valnødder (2-3 pers)
250 g. fuldkornsspaghetti
1 ds tun i vand
1 lille glas rød pesto
50 g. valnødder
Derudover:
Parmesan
Evt lidt persille
Kog pastaen al dente, 9-10 min (efter anvisningen på pakken).
Kom tunen i en skål og findel/tag de store stykker fra hinanden med et par gafler. Bland pestoen i. Hak nødderne groft.
Bland pastaen i pesto-blandingen og bland også nødderne i. Server i skålen og drys evt. parmesan og persille.
Kommentarer
Send en kommentar